top of page
  • Foto del escritorGAL

Oberta la Inscripció a la Segona Edició del Programa “Tierra de Oportunidades” i els Premis “Emprén en Rural” 2024 del GAL RMA

Actualizado: hace 7 díasConvocatòria oberta del 3 al 25 de juny de 2024


El Grup d'Acció Local Rural Muntanya d'Alacant ha llançat la segona edició dels premis “Emprén en Rural” 2024, amb l'objectiu de donar suport a les iniciatives d'emprenedoria en els 58 municipis que formen part del seu territori. Aquesta iniciativa busca fomentar la creació d'ocupació, la fixació de població en el territori i potenciar una cultura emprenedora respectuosa amb l'entorn.

En col·laboració amb CaixaBank i el seu programa #Tierradeoportunidades, es premiaran els quatre projectes amb major potencial de creixement, innovadors i sostenibles. Els projectes seleccionats rebran un premi econòmic de 1.000 € i formaran part d'un programa de formació i acompanyament de sis mesos, organitzat per CaixaBank i Rural Talent.


Beneficis del Programa

Els projectes seleccionats gaudiran de:

  • Revisió del pla de negoci.

  • Suport en expansió, xarxes de distribució i comercialització.

  • Sessions de treball amb empreses referents del sector.

  • Formació en microfinances.

  • Desenvolupament de plans de difusió, màrqueting digital i comunicació.


Requisits de Participació

Els projectes han de complir amb les bases de la convocatòria i poden pertànyer a sectors com l'agroalimentari, ramader, energia, serveis a la població, artesania, turisme, startup's, entre altres.


Termini d'Inscripció

Les sol·licituds es poden presentar des del dilluns 3 de juny fins al dimarts 25 de juny a les 22.00 hores.


Documentació Necessària

  • Bases de la Convocatòria

  • Annex I: Sol·licitud de participació

  • Annex II: Pla de negoci

  • Annex III: Guia de comunicació


Com Presentar la Sol·licitud

La sol·licitud s'ha de presentar obligatòriament per correu electrònic a: galruralmuntanyadalacant@gmail.com. En l'assumpte del missatge s'ha d'incloure: PREMIS EMPRÉN EN RURAL 2024.


I, a más a més, per a rebre més detalls i per registrar el teu projecte, visita aquest enllaç. I si vols assessorament i formació complementària, així com altra informació d'interès en ruraltalent.eu.


Inscriu-te Ara!

No perdes l'oportunitat de formar part d'aquest programa i impulsa el teu projecte rural! Descarrega tota la documentació necessària i envia la teua sol·licitud abans del 25 de juny.Aquest programa és una iniciativa de CaixaBank, dins del seu programa #TierradeOportunidades, amb l'objectiu de reforçar el compromís amb els entorns rurals a través de la col·laboració amb els Grups d'Acció Local.


Documentació:


47 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page